Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




20 квітня 2017 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України відвідали викладачі навчальних закладів департаменту Ендр, регіону Центральна Долина Луари (Франція). Французька делегація перебуває в Україні з навчальним візитом у рамках проекту співпраці між вищими і середніми закладами освіти Одеської області та департаменту Ендр, що триває вже 6 років.
Участь у зустрічі з делегацією взяли: декан факультету менеджменту ОРІДУ НАДУ Ю. Євстюніна, завідувач сектору міжнародних зв’язків А. Маєв, завідувач сектору організаційної та виховної роботи Т. Фольгіна та доцент кафедри менеджменту організацій Т. Бутенко. На початку зустрічі А. Маєв тепло привітав гостей від імені керівництва ВНЗ, розповів про основні напрямки діяльності інституту, факультети та спеціальності, а також міжнародне співробітництво. Особливо було підкреслено важливість співпраці з французькими партнерами, що триває з моменту створення ОРІДУ НАДУ. Ю. Євстюніна надала інформацію про підготовку фахівців на факультеті менеджменту та активну учать студентів у різноманітних міжнародних програмах та культурних заходах.
Зі свого боку керівник французької делегації, викладач Ліцею ім. Жана Жіроду (м. Шатору) пані Сільві Тамплер подякувала за можливість відвідати інститут та висловила пропозицію щодо співпраці у рамках освітніх проектів у 2018 році. Зокрема, було обговорено можливість спільної участі в обмінних навчальних візитах, залучення французьких фахівців до проведення комунікативних заходів на базі інституту.
Після зустрічі французькі викладачі познайомилися з матеріально-технічною базою ОРІДУ НАДУ, оглянули музейну експозицію, навчальні аудиторії, центр дистанційного навчання та актову залу.

Фотогалерея додається.