Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




У період підвищення кваліфікації викладачами були висвітлені такі актуальні питання як: «Мовні норми у фаховій діяльності посадових осіб», «Наукові основи НЛП та сугестивної лінгвістики. Базові поняття та основні постулати і техніки НЛП», «Відмінювання прізвищ, імен, по батькові, географічних назв. Іменники на позначення професій, посад, звань, їх рід та правильність вживання. Узгодження прикметників з іменником на означення певних професій», «Особливості використання займенників у діловому мовленні. Рід, число невідмінюваних іменників», «Використання числівників в офіційно-діловому стилі», «Нормативність уживання граматичних форм дієслова та дієслівних форм», «Основи комунікативної і гендерної лінгвістики».
До проведення семінару були залучені провідний фахівець сектору міжнародних зв’язків ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філологічних наук Ковалевська А.В. старший лаборант кафедри української мови філологічного факультету Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова Бабич О.І.; начальник відділу організації семінарів за договорами управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Шматоваленко Л.С.
За результатами семінару слухачі успішно склали підсумкове тестування з ділової української мови.
Слухачами семінару було відзначено високий професійний рівень підготовки занять викладачами, залученими до навчального процесу, актуальність, доступність тем та вміння зацікавити кожного із слухачів.
У останній день семінару, за підсумками тестування, слухачі отримали сертифікати державного зразка, та високо оцінили навчальний процес.

Фотогалерея додається.