Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Слухачами семінару було відзначено високий професійний рівень підготовки занять викладачами, залученими до навчального процесу, актуальність тем та вміння зацікавити кожного із слухачів, використовуючи інтерактивні форми навчання.
Заняття проводили досвідчені викладачі Інституту, працівники державних підприємств Одеської області, які мають практичний досвід у проведенні публічних закупівель, представники майданчиків електронної системи закупівель Рrozorro, а саме: провідний спеціаліст публічних закупівель smarttender.biz Гусак Д.В., провідний спеціаліст публічних закупівель smarttender.biz Золотарьова К.С., юрисконсульт відділу майнової та договірної роботи юридичної служби Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Колесник В.В., інженер з підготовки виробництва ремонтно-будівельного управління Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Краснова І.Л., завідувач сектору дистанційного навчання відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій ОРIДУ НАДУ при Президентові України Насипаний В.І., доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРIДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління, доцент Піроженко Н.В., начальник відділу по роботі з персоналом, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРIДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління Толпиго О.Ф.
У семінарі взяли участь посадовці органів виконавчої влади, комунальних підприємств та установ Миколаївської і Одеської областей.
«Доступність викладання та розуміння предмету, цікавість у викладанні та атмосфера взаємного розуміння роблять семінар різноманітним, необхідним для наступного його відвідування. Окрема подяка за організацію відеоконференції, можливість взяти участь у практичній роботі на електронному майданчику та ознайомлення з процедурою проведення аукціону». Такий запис залишили слухачі у книзі відгуків.

Фотогалерея додається.