Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




15 березня 2017 року професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування Саханєнко С.Є взяв участь у семінарі «Підтримка децентралізації в Україні: зміцнення партнерства на регіональному та місцевому рівнях». Організатором семінару виступила організація економічного співробітництва і розвитку ( ОЕСР).
Організований у Миколаєві семінар мав на меті розбудову спроможності, і став початком дослідження впливу децентралізації в Україні та його перебігу на регіональному та муніципальному рівнях. В роботі семінару взяли участь голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.
Довідково:
Членами ОЕСР є Австралія, Австрія, Бельгія, Канада, Чилі, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ісландія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Японія, Корея, Люксембург, Мексика, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Словацька Республіка, Словенія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Туреччина, Велика Британія, США та Європейський Союз. Проект організації економічного співробітництва і розвитку щодо підтримки реформи децентралізації в Україні буде працювати до 2018 року. Він фінансується спільно Європейським Союзом та органами державного управління Чеської Республіки, Фландрії ( Бельгія) і Польщі. Комітет ОЕСР з політики у сфері регіонального розвитку був створений у 1999 році з метою визначення характеру проблем територій і надавати допомогу органам державного управління, націлену на оцінку і вдосконалення територіальної політики. Керівник проекту в Україні Пані Габріела Міранда і менеджер проекту Пані Марія – Варінія Міхалун
Фотогалерея додається.