Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




16 березня 2017 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулася презентація міжнародної студентської організації AIESEC, присвячена можливостям та особливостям стажування за кордоном, яке організація надає українським студентам. AIESEC – це міжнародна платформа для молоді, що дозволяє відкрити і розвинути свій лідерський потенціал.
AIESEC був заснований у 1948 році студентам з 7 країн Європи для налагодження міжкультурних зв’язків у повоєнний період. Організація сьогодні об’єднує 126 країн та територій. Головний офіс знаходиться у Роттердамі, Нідерланди. Сьогодні AIESEC – це більш як 50 000 стажувань щорічно та 1 000 000 випускників у всьому світі.
На початку презентації учасників привітала Ю. В. Євстюніна, декан факультету менеджменту ОРІДУ НАДУ, а слухачами стали студенти факультету, а також співробітники Інституту. Організацію AIESEC представляли Азза Самін та Георгій Змага, які надали студентам інформацію щодо умов стажування, країн-партнерів організації, особливостей та цілей навчання в різних країнах, а також ознайомили присутніх із відеоматеріалами українських студентів, які вже беруть участь у стажуванні та наразі знаходяться на острові Шрі Ланка.
В кінці презентації завідувач сектору міжнародних зв’язків ОРІДУ НАДУ А. П. Маєв закликав студентів Інституту активніше брати участь у міжнародних програмах стажування, а також отримувати досвід навчання не лише в Україні, а й за її межами.
Після презентації представники AIESEC відповіли на запитання аудиторії, а також запропонували усім зацікавленим студентам заповнити форми для участі у подальших заходах організації.
Фотогалерея додається.