Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




16 березня 2017 року директор інституту Іжа М.М. зустрівся зі слухачами 2 курсу І потоку заочної форми навчання факультету державного управління з поточних питань організації навчального процесу.
У зустрічі брали участь перший заступник директора Попов М.П., в.о.декана факультету державного управління Куспляк І.С., головний спеціаліст відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи Гулєвич А.Ю.
У зверненні директор звернув увагу присутніх на необхідність опанування теоретичного матеріалу з метою подальшого практичного впровадження, зокрема щодо державної кадрової політики, відповідальності за прийняття рішень, інтеграційних процесів, що відбуваються в Україні.
Перший заступник директора Попов М.П. проінформував слухачів про затвердження напрямків магістерського дослідження та закріплення керівників.
В.о. декана факультету державного управління Куспляк І.С. ознайомив слухачів з процедурою та вимоги до проходження практики на робочому місці.
Про умови вступу до інституту в 2017 році розповіла слухачам головний спеціаліст відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи Гулєвич А.Ю.
На зустрічі було обговорено стан справ та останні події в інституті. Слухачами висловлено слова подяки на адресу керівництва інституту щодо організації навчального процесу.
Фотогалерея додається.