Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




3 березня 2017 року професор, доктор наук з державного управління, професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування Саханєнко С.Є. був присутнім за черговій сесії Куцубської сільської ради Миколаївської області, на якій одноголосно було підтримано запропонований виконкомом проект рішення щодо ухвалення «Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р.», яка окреслює шляхи розбудови першої на Миколаївщині об’єднаної сільської громади.
Проект «Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026 р.» було сформовано Куцурубською стратегічною радою за результатами аналізу офіційних відомостей та результатів травневих анкетувань 150 мешканців 3-х сіл першої на Миколаївщині Куцурубсьої ОТГ та 4-х грудневих фокус-груп представників 9-ти сіл Партутинської, Дмитрівської, Солончаківської, Островської місцевих громад, що об’єднались з Куцурубською ОТГ, та разом обрали 18 грудня 2016 року своїх 26 депутатів та голову.
На громадських обговореннях у лютому 2017 р. Сергій Саханєнко не тільки презентував проект стратегії депутатами, активістам, старостам представники 12 сіл Куцурубської об’єднаної громади, а і допоміг їм сформулювати проектні ідеї, що стали складовою проекту рішення.
Експерти ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «Ресурсно-інформаційного центру розвитку Куцурубської об’єднаної громади» приступили до підготовки проектних пропозиції до потенційних партнерів, донорів та інвесторів, що дозволять знайти ресурси для реалізації цілей Стратегії.
Ресурсна підтримка формування Куцурубської спроможної громади відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Більше інформації тут

Фотогалерея додається.