Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Згідно з навчальною програмою семінару слухачі в дистанційному режимі виконували різні завдання та готували підсумкову роботу, яку захищали в очному режимі в останній день семінару.
Підведення підсумків семінару проводилося на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, а саме: Кадук Н.І. – доцента кафедри європейської інтеграції, кандидата політичних наук та Привалової Н.В. – начальника відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів.


Слухачами семінару підготовлено індивідуальні навчально-практичні завдання у формі есе. Для захисту обрано цікаві та актуальні теми, а саме:

- Фінансові інституції ЄС;
- Судова система Європейського союзу;
- Європейська політика сусідства та її значення для України;
- Процес європейської інтеграції України крізь призму розвитку взаємовідносин з країнами-членами ЄС;
- Співробітництво між Україною та ЄС в енергетичній сфері: проблеми та перспективи;
- Технології реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції України;
- Реалізація політики у сфері європейської інтеграції в «нових» країнах-членах ЄС: уроки для України. (на прикладі Польщі);
- Ініціатива ЄС «Східне партнерство»: наслідки для України та інші.

Цікаво, з практичними прикладами виступили та відповіли на запитання присутніх Білов Г.О. – заступник Очаківського міського голови, Бунько А.М. – заступник голови Братської районної державної адміністрації, Власенко В.І. - заступник голови адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради, Лукащук А.П. – начальник Очаківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, Шпіра І.В. – керівник апарату Єланецької районної державної адміністрації та інші.

За результатами підвищення кваліфікації та виконання навчальної програми всі учасники семінару отримали сертифікати.

Відповідно плану-графіка у поточному році на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено два семінари за темами «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади» та «Європейська інтеграція України», в яких взяли участь 73 посадові особи органів публічної влади Миколаївської області.

Велику допомогу у питаннях організації та проведення семінарів надає колектив Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, який очолює Дибченко Дмитро Миколайович.

Після завершення семінарів до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено записи, а саме:

«… Керівництво Миколаївської міської ради висловлює вдячність Одеському регіональному інституту державного управління НАДУ при Президентові України за впровадження нових методів та інноваційних технологій в процес підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб органів публічної влади Миколаївської області. Актуальність тематики та високий науково-педагогічний рівень спікерів семінарів забезпечують здійснення основної мети на шляху реалізації державної політики.»



Керуючий справами виконкому
Миколаївської міської ради
Степаненко Вадим Олександрович

Фотогалерея додається.