Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




01 лютого 2017 року на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю працівників і викладачів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) було проведено два семінари з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Миколаївської області, а саме:
- тематичний короткостроковий семінар з підвищення кваліфікації 53 посадовців: «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади»;
- розпочав роботу семінар з підвищення кваліфікації 20 посадовців за заочно-дистанційною формою за темою: «Європейська інтеграція України», який триватиме до 28 лютого.
Під час відкриття семінарів перед присутніми виступили заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, АР Крим Кальченко Ольга Олександрівна, директор Миколаївського обласного центру підвищення кваліфікації кадрів Дибченко Дмитро Миколайович, керуючий справами виконкому Миколаївської міської ради Степаненко Вадим Олександрович та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська Світлана Олексіївна. У своїх промовах зазначені особи підкреслили значну роль підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб органів публічної влади.
Під час свого виступу Липовська С.О. поінформувала присутніх про діяльність Інституту та управління підвищення кваліфікації кадрів, подякувала керівництву Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївської обласної ради, Миколаївської міської ради, Миколаївського обласного Центру підвищення кваліфікації кадрів за сприяння організації та проведенні семінарів для посадовців Миколаївщини.
Під час реєстрації всі слухачі отримали рекламну продукцію про діяльність інституту та умови вступу на різні факультети до інституту.
В рамках тематичного короткострокового семінару: «Сучасні управлінські технології в період децентралізації публічної влади» було проведено заняття за актуальною тематикою, а саме: «Ефективність системи публічного управління в контексті децентралізації», «Система внутрішнього контролю, як складова забезпечення ефективності функціонування органів публічного управління», «Вертикальна та горизонтальна децентралізація в умовах реформування місцевого самоврядування», «Етична інфраструктура державної служби».
Під час роботи з групою слухачів семінару з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування Миколаївської області за заочно-дистанційною формою за темою: «Європейська інтеграція України» було проведено вступні лекції з основної тематики семінару та надано детальні роз’яснення щодо роботи у системі дистанційного навчання з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій. Зазначений семінар триватиме до 28 лютого. Слухачі в дистанційному режимі будуть виконувати різні завдання та готувати підсумкову роботу, яку захищатимуть в очному режимі в останній день семінару.
Колектив управління підвищення кваліфікації кадрів вдячний працівникам Миколаївського обласного Центру ПКК, які сприяли злагодженій та результативній роботі викладачів у процесі підвищення кваліфікації посадовців Миколаївської області.
Завдяки професіоналізму вчених Інституту семінари були проведені на високому рівні та зацікавили усіх присутніх. В роботі семінарів взяли участь представники кафедри державного управління і місцевого самоврядування, а саме: завідувач кафедри, доктор наук з державного управління професор – Приходченко Л.Л., доцент кафедри, кандидат політичних наук – Крупник А.С., доцент кафедри, кандидат філософських наук – Оганісян М.С., а також доцент кафедри європейської інтеграції, кандидат політичних наук, доцент – Кадук Н.І. та заступник начальника відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій – Тиховський О.С.
Фотогалерея додається.