Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




13 грудня 2016 року слухач другого курсу денної форми навчання факультету державного управління Рогульський Олег взяв участь у зустрічі Міністра юстиції України з студентами. Зустріч відбулася за результатами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції на тему: «Роль Міністерства юстиції України в модернізації вітчизняної правової системи». Учасниками ж конференції були студенти та аспіранти вищих навчальних закладів за спеціалізацією правознавство, державне управління, політологія та ін.
В зустрічі взяли участь Міністр юстиції України Павло Петренко, заступник Міністра юстиції Ганна Онищенко та телеведучий Петро Мага.
«Ми обрали саме ваші роботи, оскільки в них ви вклали власне бачення того, що таке справедливість, що таке право, що таке юстиція. Ті речі, які ви написали у своїх роботах, можливо, не мають достатньої академічності, в них немає великої кількості складних виразів, які використовують юристи. Але вони мають набагато цінніші речі – ваші думки, які йдуть від серця. Ви озвучили ті речі, в які ви вірите, і які захищатимете в майбутньому», - зазначив очільник Мін’юсту.
За словами заступника Міністра юстиції Ганни Онищенко, найважливіше на таких зустрічах зі студентами бачити допитливі очі, яким все цікаво.
«Мені важливо зараз подивитися у ваші очі і побачити там бажання осягнути щось нове. Саме ваші роботи ми обрали. Ми особисто подивилися, що ви писали і спробували зрозуміти хід ваших думок. Ми побачили у вас майбутнє, ми побачили у ваших роботах глибоку думку», - додала вона.
Присутній на заході телеведучий Петро Мага зауважив, що у зустрічі беруть участь 55 студентів із 24 вищих навчальних закладів. Це автори найкращих, найцікавіших та найбільш аргументованих робіт присвячених питанням права.
Всі присутні мали можливість поспілкуватися і задати питання Міністру юстиції України, зокрема Олег запитав про проблеми та шляхи вдосконалення правового статусу органів юстиції України.
Олег Рогульський надіслав на конференцію тези на тему «Лас-Вегас по-українськи або реєстрація шлюбу по новому». Усі автори найкращих робіт отримали змогу пройти стажування у Мін’юсті. Окрім цього, Павло Петренко запросив їх в майбутньому брати участь у конкурсних відборах на вакантні посади в органах юстиції.

Фотогалерея додається.