Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





9 вересня 2016 року відбулося відкриття навчального курсу «Economics of the EU, and EU-Ukrainian relations 2016», що проводитиметься на базі Одеського національного економічного університету. Навчальний курс реалізується у рамках програми Жана Моне, що фінансується Європейським Союзом. У заході взяли участь представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України – к.т.н., доцент кафедри європейської інтеграції В.В. Комаровський; головний спеціаліст сектору міжнародних зв’язків А.О. Гавриш-Мусафір, а також студенти спеціальності «Менеджмент» і слухачі спеціальності «Публічне управління і адміністрування».
Координатор навчального курсу, професор Альваро Фернандес (Португалія) привітав усіх учасників та висловив сподівання на плідну співпрацю. В урочистому відкритті взяли участь співробітники Представництва ЄС в Україні та представники вищих навчальних закладів м. Одеса: Одеського національного економічного університету, Одеського національного політехнічного університету та Одеського національного університету імені І. І. Мечникова. Усі присутні мали змогу представити свій навчальний заклад та висловитись з приводу своїх сподівань щодо навчального курсу.
А.О. Гавриш-Мусафір привітала учасників заходу від імені адміністрації інституту та подякувала організаторам за запрошення приєднатися до європейської освітньої програми.
Слухачі та студенти ОРІДУ НАДУ при Президентові України вперше братимуть участь у зазначеному навчальному курсі, який передбачає лекції з питань європейської інтеграції, економіки Європейського Союзу, відносин ЄС з Україною. Усе навчання проводитиметься виключно англійською мовою.
Фотогалерея додається.