Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





Відповідно до календарного плану 09 вересня проведено одноденний тематичний семінар за темою: «Запобігання та протидія проявам корупції в органах публічної влади» з підвищення кваліфікації державних службовців Головного територіального управління юстиції в Одеській області. В семінарі взяли участь 20 державних службовців. Серед учасників семінару підвищували кваліфікацію начальник відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції в Одеській області Іллін О.М., начальник управління кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області Цапук Ю.Л., начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеській області Швець Н.В., а також спеціалісти з питань запобігання і виявлення корупції Головного територіального управління юстиції в Одеській області.
Під час реєстрації всі слухачі отримали рекламну продукцію про діяльність інституту та умови вступу на різні факультети до інституту.
Під час семінару проведено заняття за темами: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа», «Міжнародний досвід щодо запобігання і протидії корупції», «Службовий етикет посадовців як чинник запобігання проявам корупції в органах публічної влади».
Заняття семінару проводилися у формі «круглих столів», що обумовлює обговорення проблемних питань та обмін досвідом між учасниками навчання.
Заняття проводили викладачі Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Долгіх Н.П., Кривцова В.М., Марущак В.П., Оганісян М.С. З метою практичної спрямованості процесу підвищення кваліфікації до участі у роботі семінару був запрошений начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Одеській області Зайченко Андрій Васильович.
Слухачі семінарів високо оцінили професійну майстерність викладачів, задіяних у роботі семінару та актуальність тематики проведених занять.
По закінченні семінару слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
Фотогалерея додається.