Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   Заступник директора з наукової роботи С.А. Попов привітав присутніх та наголосив про можливість стати першими вступниками до аспірантури за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування», а після завершення написання та успішного захисту дисертації здобути ступінь доктора філософії. Також вступників до аспірантури та докторантури було поінформовано про наявність сприятливих умов в Інституті для якісного та своєчасного виконання дисертаційних досліджень, а саме: висококваліфікований склад наукових консультантів та керівників; можливість безпосередньої участі у виконанні бюджетних науково-дослідних робіт та досліджень на замовлення органів публічної влади; можливість закордонного стажування, з метою вивчення досвіду публічного управління європейських країн; доступ до інформаційних ресурсів бібліотеки, Інтернет-ресурсів, депозитарію Світового банку Реконструкції та Розвитку тощо.
   Завідувач сектору підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів І.В. Нагорна поінформувала про процедуру підготовки та подачі документів. В свою чергу, завідувачі кафедр презентували напрямки наукових досліджень професорсько-викладацького складу Інституту.
   Частина присутніх потенційних здобувачів наукового ступеня доктора філософії подали документи для навчання в аспірантурі Інституту.

Фотогалерея додається.