Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    У семінарі, який проведено з 21 по 23 червня на виконання розпорядження голови Одеської обласної ради від 24 березня 2016 року № 114/2016/ОР, взяли участь 24 голови сільських рад та об’єднаних громад, старост Одеської області.
    До викладання були залучені провідні громадські діячі, керівники, працівники органів публічної влади Одеської області, зокрема: Гриневецький С.Р.- український політик, народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання, який виступив з темою «Імідж органів публічної влади через аналіз чвертьвікових перетворень на пострадянському просторі».
   Зацікавленість та активне обговорення проблемних моментів децентралізації викликала зустріч з міським головою Біляївської міської об’єднаної територіальної громади Бухтіяровим М.П. Михайло Петрович не тільки поділився досвідом роботи в об’єднаній громаді, але й розповів про всі щаблі проходження децентралізації. Під час активного обговорення питань він надав цінні практичні поради колегам, застеріг від помилок та акцентував увагу на можливих складнощах, які можуть виникнути. Слухачі окремо висловили поряду за цікаві та дуже корисні практичні зустрічі.
   Грищенко О.Г. - заступник директора Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації - начальник управління доходів та бюджету ознайомила з виконанням місцевих бюджетів у 2015-2016 роках у контексті децентралізації.
   Представники Головного територіального управління юстиції в Одеській області з питань державної реєстрації провели круглий стіл за темою «Порядок передачі повноважень сфері державної реєстрації місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування».
   Абрамова Є.Г. - директор Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності Одеської обласної ради провела тематичну зустріч на тему «Програма соціально-економічного розвитку: актуальні питання планування та реалізації».
   Бондаренко І.Д. - директор Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіла про «Посилення територіальної спроможності громади з надання безоплатної правової допомоги малозабезпеченим верствам населення».
   Мандрик Ю.Ю. - головний спеціаліст управління Головного управління Держгеокадастру в Одеській області розповів про взаємодію Держгеокадастру з органами місцевого самоврядування Одеської області.

Фотогалерея додається.