Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   Відповідно до затвердженого «Плану-графіка проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня професійної компетентності працівників Державної фінансової інспекції в Одеській області у 2016 році» однією з актуальних тем визначено «Побудова етично-психологічних взаємовідносин між працівниками в органі публічної влади». Зазначена навчальна зустріч проведена 29 червня на базі Держфінінспеції в Одеській області у формі тренінгу. Модераторами тренінгу були викладачі інституту Пахомова Тетяна Іванівна – професор кафедри права і законотворчого процесу, доктор наук з державного управління, професор та Колісніченко Наталія Миколаївна – завідувач кафедри української та іноземних мов, кандидат наук з державного управління, доцент.
   Заняття було проведення з використанням різних методів роботи зі слухачами, а саме: визначення проблемних питань, практичне використання рекомендованих методів для усунення конфлікту інтересів, робота в групах, ділова гра.
   Слухачі активно брали участь у роботі в групах виконуючи практичні завдання.
   Знання та практичні навики, які було розглянуто під час тренінгу стануть корисними для всіх учасників у подальшій роботі.
   Після завершення навчального заходу до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено запис:
   «… Величезна вдячність викладачам Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України модераторам тренінгу Пахомовій Тетяні Іванівні та Колісніченко Наталії Миколаївні. Професійний науково-педагогічний рівень, застосування різних сучасних методів, зокрема надання теоретичного матеріалу, використання інформаційних технологій та залучення працівників ДФІ в Одеській області в практичне заняття (кейс-стаді) дозволило більш глибше сприйняти матеріал та отримати неоціненні знання у сфері, що стосується конфліктних ситуацій колективі та вирішення таких конфліктів….»
   В.о. начальника Держфінінспеції в Одеській області
   Король Валентина Вікторівна

Фотогалерея додається.