Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   24 червня 2016 року в приміщенні актової зали Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулись урочисті збори з нагоди випуску бакалаврів на факультеті менеджменту.
   На урочистих зборах були присутні керівництво, науково-педагогічні працівники, співробітники, студенти інституту та почесні гості, голова Державної екзаменаційної комісії, керівники підприємств та організацій, які є роботодавцями наших випускників, а також випускники минулих років.
   Серед почесних гостей свята: голова ДЕК з напряму «Менеджмент», доктор економічних наук, професор, дійсний член Академії економічних наук України, директор Інституту бізнесу, економіки та інформаційних технологій, завідувач кафедри обліку, аналізу і аудиту Одеського національного політехнічного університету С.В. Філіппова; заступник директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, випускниця інституту О.В. Пятаєва; директор консалтингової фірми Аналітик», заслужений експерт-оцінщик Г.В. Кузьменко; сертифікований бізнес-тренер міжнародної категорії, викладач Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Т.М. Шевченко та інші.
   Захід розпочався із виконання Державного Гімну України.
   Особисто випускників, гостей заходу та колектив Інституту привітали:
   Іжа Микола Михайлович - директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України;
   Філіппова Світлана Валеріївна – голова державної екзаменаційної комісії з напряму «Менеджмент» доктор економічних наук, професор;
   Пятаєва Олена Василівна - заступник директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації;
   Красностанова Наталія Едуардівна – завідувач кафедри менеджменту організацій, кандидат економічних наук, доцент.
   Увазі присутніх була представлена цікава концертна програма, підготовлена студентами факультету менеджменту.
   Ведучі церемонії – студенти денної форми навчання факультету менеджменту – Поліна Александрочкіна та Ярослав Масенко.
   Цього року на факультеті менеджменту дипломи бакалаврів з менеджменту отримали 44 випускники, з них 24 завершили навчання на денній формі, 20 – на заочній формі навчання. Випускники Дар’я Демір та Олена Ефендієва отримали дипломи з відзнакою.
   З нагоди випуску студентів напряму «Менеджмент» за сумлінну працю та значний внесок у підготовку висококваліфікованих менеджерів Почесною грамотою Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України нагороджена Кузьменко Ю.О. – доцент кафедри української та іноземних мов.
   За успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті інституту Почесною грамотою інституту нагороджені випускники Дар’я Демір, Анастасія Шкурупій та Олена Ефендієва. Подяку директора інституту оголошено випускникам Ярославу Масенко, Олені Маренченко, а також студентці 3 курсу денної форми навчання Вікторії Гончаровій.
   Ми вітаємо випускників, бажаємо успіхів у подальшому навчанні та професійній діяльності!

Фотогалерея додається.