Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   1 червня 2016 року доцент кафедри управління проектами Сивак Тетяна Володимирівна брала участь у роботі круглого столу «Національна вища освіта в галузі комунікацій: стан та перспективи», організованому Міністерством інформаційної політики в Укрінформ. В роботі круглого столу взяли участь представники Міністерства інформаційної політики та інших органів влади, вищих навчальних закладів, галузевих організацій, які представляють інтереси бізнесу в сфері комунікацій.
   Основні завдання, які ставились перед учасниками круглого столу були – об’єднати зусилля професійних товариств, що представляють інтереси фахівців у сфері комунікацій, а також представників вищих навальних закладів, державних установ, у тому числі й центральних органів державної влади, з цього питання та спонукати перегляд нормативних актів, що регулюють освітній процес у вищій школі, з метою належного представлення серед переліку галузей знань та спеціальностей тих, що забезпечують розвиток сфери комунікацій.
   Це дасть можливість:
   - оновити та актуалізувати систему підготовки у вищій школі фахівців із питань комунікацій у відповідності до запитів ринку та державного управління;
   - налагодити тісний зв’язок між роботодавцем та університетами;
   - підняти престиж професій у сфері комунікацій та надати їм належного суспільного визнання й фінансування;
   - зміцнити репутацію комунікації як процесу, що формує державу і націю;
   - посилити на державному рівні роль фахівців у сфері комунікацій. Під час засідання комунікативного заходу було обговорено необхідність підготовки листа до Міністерства освіти України з пропозицією сформувати робочу групу із зацікавлених сторін, що готують для центральних органів виконавчої влади фахові рекомендації з підготовки кадрів для сфери комунікацій.

Фотогалерея додається.