Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   01 червня 2016 року на базі Вінницького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю працівників і викладачів Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) було проведено два семінари з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад та кадрового резерву на ці посади з Вінницької області, а саме:
   - тематичний короткостроковий семінар: «Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі»;
   - розпочав роботу семінар з підвищення кваліфікації державних службовців за заочно-дистанційною формою за темою: «Сучасні підходи до регіональної політики та публічного адміністрування», який триватиме до 30 червня.
   Під час відкриття семінарів перед присутніми виступили голова начальник відділу кадрової роботи управління організаційної та кадрової роботи апарату Вінницької обласної державної адміністрації Герасимюк Костянтин Харитонович та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська Світлана Олексіївна.
   Липовська С.О. поінформувала учасників семінарів про основні цілі запропонованих нових форм надання освітніх послуг з виїздом до обласних центрів Південного регіону, що є новацією в системі підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад та осіб зарахованих до кадрового резерву на ці посади.
   В рамках тематичного короткострокового семінару: «Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі» було проведено круглі столи за актуальною тематикою, а саме: «Лідерство – запорука ефективності реформування системи публічного управління»; «Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»: механізми децентралізації влади».
   Під час роботи з групою слухачів семінару з підвищення кваліфікації державних службовців за заочно-дистанційною формою за темою: «Сучасні підходи до регіональної політики та публічного адміністрування» було проведено вступні лекції з основної тематики семінару та надано детальні роз’яснення щодо роботи у системі дистанційного навчання «Прометей». Зазначений семінар триватиме до 30 червня. Слухачі в дистанційному режимі будуть виконувати різні завдання та готувати підсумкову роботу, яку захищатимуть в очному режимі в останній день семінару.
   Працівники Вінницького обласного Центру ПКК сприяли злагодженій та результативній роботі викладачів у процесі підвищення кваліфікації посадовців Вінницької області.
   Завдяки високому професіоналізму видатних вчених Інституту семінари були проведені на високому рівні та зацікавили усіх присутніх. В роботі семінарів взяли участь представники кафедри державного управління і місцевого самоврядування, а саме: завідувач кафедри, доктор наук з державного управління професор – Приходченко Л.Л., професор кафедри, доктор наук з державного управління – Саханєнко С.Є., доцент кафедри, кандидат наук з державного управління – Давтян С.Г., доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, кандидат наук з державного управління – Чебан О.І., доцент кафедри економічної та фінансової політики, кандидат наук з державного управління – Голинська О.В., заступник начальника відділу інформаційно-телекомунікаційних технологій – Тиховський О.С.
   Після завершення семінарів до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено записи, а саме:
   «… Керівництво Вінницької обласної державної адміністрації висловлює вдячність Одеському регіональному інституту державного управління НАДУ при Президентові України за впровадження нових методів та інноваційних технологій в процес підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб органів публічної влади Вінницької області. Актуальність тематики та високий науково-педагогічний рівень спікерів семінарів забезпечують здійснення основної мети на шляху реалізації державної політики.»
   Заступник голови ОДА – директор Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації
    Івасюк Ігор Дмитрович
    «… Керівництво Вінницької обласної Ради щиро вдячні Одеському регіональному інституту державного управління НАДУ при Президентові України за високий професіоналізм та плідну співпрацю.»
    Перший заступник голови Вінницької обласної Ради Щербаківська Людмила Михайлівна

Фотогалерея додається.