Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    26 травня 2016 року відбувся робочий візит до інституту відомого науковця і громадського діяча, члена Римського клубу Богдана Гаврилишина та директора Фонду Богдана Гаврилишина Олени Бекреньової.
   У рамках програми візиту почесні гості зустрілися з директором інституту М.М. Іжею. Під час розмови було наголошено на важливості якісної підготовки управлінських кадрів для держави для здійснення нагальних реформ. Пан Гаврилишин особливо відзначив важливість належної роботи з молоддю та розповів про діяльність, яку проводить його фонд у цьому напрямку. Також він зробив запис у книзі почесних гостей інституту.
   Після зустрічі пан Гаврилишин виступив перед слухачами, аспірантами та співробітниками інституту з лекцією на тему «Роль молоді в майбутньому України». Під час своєї промови він торкнувся багатьох актуальних викликів, наголосив на важливості системних перетворень в економічній та політичній сферах. Досягти успіху, на думку науковця, наша держава зможе завдяки молодим, талановитим, креативним патріотам, вихованню яких слід надавати першочергову увагу.
   Пані Бекреньова детально розповіла про програму «Молодь змінить Україну», яка реалізується Фондом Богдана Гаврилишина. Завдяки цій програмі сотні молодих українців ознайомилися із кращим досвідом європейських країн. В тому числі у 2015 році 5 представників ОРІДУ НАДУ при Президентові України змогли пройти ретельний конкурсний відбір і здійснити візит до Німеччини у рамках програми.
   Наприкінці заходу директор інституту М.М. Іжа щиро подякував пану Гаврилишину за цікавий виступ та висловив сподівання на нові зустрічі.

Фотогалерея додається.