Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    20 травня 2016 року в межах проведення Фестивалю наук було презентовано монографію «Реформування системи місцевого самоврядування в Україні з урахуванням національних традицій врядування» (співавтори: В. М. Віліжінський, М. П. Попов). Монографія вийшла друком у 2016 р.
    науковий продукт співавтор - Попов М.П., перший заступник директора інституту, к.держ.упр., доцент, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, який зазначив, що у монографії розглядаються теоретичні засади реформування системи місцевого самоврядування в Україні з урахуванням національних традицій врядування; здійснено аналіз витоків управлінських особливостей та визначено їх поняття; проаналізовано сучасний стан місцевого самоврядування в Україні крізь призму його вітчизняних проблем і досвіду європейських країн – як спільного історичного та сучасного підґрунтя розвитку національного врядування; розроблено Західноукраїнську та Наддніпрянську моделі місцевого самоврядування, що можуть бути впроваджені в окремих регіонах України.
    презентації були присутні: науковці – Надолішній П.І., д.держ.упр, професор, Берегой Т.А., к.держ.упр, доцент, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування; професорсько-викладацький склад кафедри державного управління і місцевого самоврядування на чолі із завідувачем кафедри – Приходченко Л.Л., д.держ.упр, професором; аспіранти, докторанти, слухачі інституту.
    враженнями та думками щодо презентованої монографії поділилися Надолішній П.І., д.держ.упр, професор та Приходченко Л.Л., д.держ.упр, професор, завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, окремо відзначивши актуальність тематики, грунтовність дослідження та нагальність представленої наукової праці для подальшого розвитку науки публічного управління на сучасному етапі державотворення України.
    заходу присутні виразили подяку та емоції щирими та довготривалими оплесками.

Фотогалерея додається.