Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   У період з 26 по 28 квітня 2016 року в управлінні підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено тематичний короткотерміновий семінар з підвищення кваліфікації 42 керівників, спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації, що відповідають за роботу з кадрових питань, спеціалістів управління кадрового забезпечення апарату облдержадміністрації, керівників апаратів, начальників, спеціалістів кадрових служб райдержадміністрацій Одеської області.
   У перший день семінар відкрили директор Інституту Іжа М.М. та начальник управління підвищення кваліфікації кадрів Інституту Липовська С.О.
   Директор Інституту наголосив на важливості підготовки кадрів для органів публічної влади та важливості впровадження нового Закону України «Про державну службу», перспективах розвитку державної служби, побажав плідного навчання в опануванні новел нового закону.
   Під час навчального процесу слухачів отримали методичні матеріали щодо організації роботи управлінь персоналом, надання додаткових щорічних відпусток державним службовцям, присвоєння рангів, нарахування заробітної плати, порядку дисциплінарного стягнення, порядку проведення конкурсу на державну службу та інші. Важливим аспектом у підвищення кваліфікації було також спілкування з колегами, обмін досвідом роботи.
   За результатами підсумкового анкетування слухачі високо оцінили організацію та проведення семінару, актуальність теми саме у період набуття чинності нового Закону України «Про державну службу», професіоналізм та оптимізм викладачів, особливо начальника кадрового забезпечення апарату Одеської обласної державної адміністрації Бурлаченко Т.В., яка ретельно зупинилась на всіх проблемних і спірних питаннях, надавала практичну допомогу, відповіла на всі найскладніші питання.
   «Щиро вдячні організаторам і викладачам за компетентність, небайдужість, оптимізм. Бажаємо колективу міцного здоров’я, творчої наснаги, наукових здобутків на благо нашої рідної Одещини, на благо України.»- цей запис слухачі залишили у книзі відгуків.
   За результатами роботи конференції видано збірку тез учасників та рекомендації. Завдяки зусиллям викладачів та представників студентського самоврядування з складу організаційного комітету конференція пройшла на високому науково-дослідницькому та організаційному рівні. /table>


Фотогалерея додається.