Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   З 2016 року розпочато новий формат проведення Школи педагогічної майстерності. Запроваджено проведення занять для всіх науково-педагогічних працівників інституту у формі навчально-методичних семінарів. Планується розгляд актуальних питань сучасного державотворення та визначення загальних підходів до тлумачення цих питань під час здійснення начального процесу.
   Перший навчально-методичний семінар відбувся 26 квітня 2016 року за темою «Визначення загальних підходів у навчальному процесі з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».
   Модератором семінару був директор інституту Іжа Микола Михайлович.
   Питання, які обговорювали учасники семінару:
   1. Місцеве самоврядування в системі публічної влади в Україні (доповідач: Саханєнко Сєргєй Єгоровіч, професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування)
   2. Об’єднання громад. Фінансова децентралізація (доповідач: Голинська Олеся Володимирівна, доцент кафедри фінансової та економічної політики)
   Всі учаснику семінару прийняли активну участь в обговоренні загальних підходів у навчальному процесі з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.
Фотогалерея додається.