Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Вже вкотре у квітні наш інститут збирає друзів для того, щоб відчинити двері для енергійних, амбіційних, творчих особистостей, і цей рік не став виключенням. 02 квітня 2016 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
   У заході взяли участь понад 200 осіб, більшість з них - службовці органів публічної влади Півдня України, які виявили бажання навчатися на факультеті державного управління.
   На заході були присутні директор та керівництво інституту, завідувачі кафедр та структурних підрозділів інституту, а також вступники: службовці органів публічної влади Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, керівники та працівники підприємств та організацій, а також випускники ВНЗ та загальноосвітніх шкіл.
   Розпочалася зустріч з гостями з виступу директора інституту, доктора політичних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Миколи Михайловича Іжі, який поінформував про діяльність і здобутки інституту, запросив вступати до інституту для здобуття якісної управлінської освіти, побажав усім присутнім успіхів та наснаги під час підготовки до вступних іспитів.
   Про відмінності у підготовці професійного управлінця для органів влади та сучасного менеджера для роботи у бізнесі, організацію навчання в інституті на факультетах, спеціальностях, спеціалізаціях розповів перший заступник директора інституту Микола Петрович Попов.
   Про сучасну та якісну управлінську освіту бакалавра, а згодом і магістра за спеціальністю «Менеджмент» по новим спеціалізація розповіла завідувач кафедри менеджменту організацій Красностанова Наталя Едуардівна.
   Підготовку за новими, унікальними спеціалізацями в магістратурі менеджменту, що не мають аналогів в інших ВНЗ презентувала завідувач кафедри управління проектами Тетяна Миколаївна Безверхнюк. Серед нових спеціалізацій: бізнес-аналітика та управління бізнес-проектами, стратегічні комунікації та управління проектами в туризмі.
   Студентські проекти, шефську допомогу школі-інтернату, екологічні акції, цікаві зустрічі з відомими письменниками, режисерами і художниками презентувала голова студентського самоврядування Олександра Івахненко.
   Під час Дня відритих дверей випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість пройти пробне тестування ЗНО; бажаючі стати слухачами факультету державного управління пройшли пробне комп’ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань. Вступникам до магістратури за спеціальністю «Менеджмент» була надана можливість взяти участь у діловій грі «Управління конфліктом інтересів». Також усі бажаючі мали можливість відвідати заняття «Мовного клубу».
   Також в цей день для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія інститутом.
   Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання. Було розказано про традиції нашого інституту, показано читальний зал та бібліотеку, де зібрана наукова та пізнавальна література.
   В приміщенні приймальної комісії бажаючі отримали консультації щодо вступу до інституту та поспілкувалися з членами приймальної комісії. Співробітники відділу прийому детально розповіли про перспективи навчання в інституті, підготовку документів для вступу, надали консультації щодо складання вступних екзаменів. Був організований прийом документів від вступників.
   Також присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.
   На заході були присутні представники ЗМІ Одеського регіону.
Фотогалерея додається.