Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   13-15 квітня 2016 року відбувся виїзд робочої групи приймальної комісії інституту до м. Херсон для прийому документів від вступників та проведення профорієнтаційної роботи
   До складу робочої групи увійшли С.А. Попов – заступник директора з наукової роботи (керівник групи, відповідальний за регіон), Н.М. Колісніченко – завідувач кафедри української та іноземних мов, А.О. Левицький – начальник відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи,
   А.Ю. Гулєвич та В.В. Демір – провідні фахівці відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи, А.О. Гавриш-Мусафір – головний спеціаліст сектору міжнародних зв’язків.
   Під час відрядження, заступник директора з наукової роботи Попов С.А. зустрівся з першим заступником Херсонської облдержадміністрації Січовою Валентиною Іванівною, керівником апарату Клюцевським Володимиром Івановичем, начальником відділу кадрової роботи Сторчак Ольгою Анатоліївною. Також, відбулися зустрічі з першим заступником голови Херсонської облради Зеленчуком Васильом Васильовичем та секретарем Херсонської міської ради Урсуленко Оленою Борисівною.
   Завідувач кафедри української та іноземних мов Колісніченко Н.М. провела профорієнтаційні зустрічі в територіальних підрозділах ЦОВВ Херсонської області, серед яких: Головне управління статистики, Головне територіальне управління юстиції, Головне управління Державної казначейської служби, Головне управління Пенсійного фонду, Херсонський центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, Управління Державної міграційної служби та інші.
   15 квітня 2016 року представники інституту провели профорієнтаційну зустріч з керівництвом і службовцями Херсонської облдержадміністрації, Херсонської обласної ради та Херсонської міськради. У зустрічі взяла участь перший заступник Херсонської облдержадміністрації Січова В.І., яка виступила на ній зі вступним словом. Службовці були ознайомлені з можливостями професійного навчання в інституті, були продемонстровані презентаційні та відеоматеріали, надано рекламну продукцію. Захід висвітлювався в регіональних ЗМІ Херсонщини.
   Робочою групою приймальної комісії 15 квітня 2016 року був здійснений прийом документів від вступників, надані консультації щодо оформлення документів та підготовки до вступних екзаменів. Всі бажаючі склали пробний вступний екзамен – комп'ютерне тестування.
Фотогалерея додається.