Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   22 січня Україна відзначила 97-у річницю об’єднання своїх західних та східних земель. В цей день в 1919 році на Софіївській площі у Києві був проголошений Акт возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
   В рамках святкування Дня Соборності України перший заступник директора інституту М. П. Попов разом з керівниками органів публічної влади, представниками дипломатичного корпусу та громадськості взяв участь в урочистому ритуалі покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.
   На запрошення голови облдержадміністрації Міхеіля Саакашвілі директор М. М. Іжа та представники інституту прийняли участь в урочистих заходах до Дня Соборності України в Одеському національному академічному театрі опери та балету.
   Захід розпочався з привітання голови Одеської облдержадміністрації, який вручив державні нагороди та почесні звання очільникам обласної та міської влади, вчителям, волонтерам, воїнам АТО, представникам культури та громадськості. З привітальним словом до присутніх звернувся голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський. Одеський міський голова Генадій Труханов поздоровив присутніх та всіх одеситів зі святом та вручив почесні нагороди з нагоди святкування Дня Соборності України.
   По завершенню урочистої програми присутні мали можливість переглянути найяскравіші виступи підготовлені трупою Одеського театру опери та балету.
Фотогалерея додається.