Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 травня 2015 року
Студенти факультету менеджменту взяли участь у науково-практичному семінарі “Інформаційне суспільство та сталий розвиток”, присвячений 150 річниці Міжнародного союзу електрозв'язку, організованим кафедрою інформаційних технологій та систем управління спільно з КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр».
На семінарі були присутні викладачі кафедри інформаційних технологій та систем управління, працівники інституту, представники КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр», слухачі та студенти інституту.
Відкрив семінар заступник директора з наукової роботи С.А. Попов, який виступив з словами привітання та зокрема зазначив, що інформаційно-комунікаційні технології – це вже невід’ємна частина нашого життя і тільки ті держави, в яких рівень розвитку та впровадження інформаційних технологій високий можуть бути конкурентоздатними в сучасному світі.
На семінарі було обговорено велике коло питань, яке стосується впровадженню технологій електронного урядування, сучасних тенденцій розвитку інформаційного суспільства, захисту інформації в Інтернет просторі тощо.
З своїми доповідями виступили доцент кафедри І.С. Куспляк на тему «Впровадження технологій електронного урядування: сучасний стан та перспективи» та головний інженер – начальник відділу захисту інформації КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр» Ю.В. Копитін, який познайомив присутніх з сучасними підходами до захисту інформації.
Студентки першого курсу Цвігун О. О. і Опенкіна В. О. під керівництвом викладача математики Вишневською В. М приймали участь в семінарі, зі статтею під назвою : «Глобальні виклики та національні можливості інформаційного суспільства України».

Наші враження :
1) Нам дуже сподобалась ця конференція, оскільки ми говорили за інформатику, програмні послуги, віруси, всім студентам які приймали участь було цікаво про це послухати, тому що кожна людина на сьогоднішній день користується ПК.
2) Дуже сподобалися презентації котрі нам показували.
3) Сподобались виступи, статі.
4) Впізнали багато нового для себе.
Також в конференції приймали участь студенти першого курсу Петренко Ігор та Вдовиченко Олена, а також були учасники з інших курсів та факультетів.
Всім нам дуже сподобалась участь у семінарі, ми хотіли б далі писати статті, та виступати. Тому що це дає нам нові можливості, знання, ми стаємо більш освідченими, і починаємо розвиватися в різних сферах наукової діяльності.
Фотогалерея додається.