Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


24 червня 2015 року

Управлінням підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України 24 червня 2015 року було проведено виїзний одноденний короткотерміновий тематичний семінар «Антикорупційна реформа. Децентралізація влади» з підвищення кваліфікації 45 керівників, спеціалістів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та «Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»: децентралізація та реформа державного управління, антикорупційна реформа» з підвищення кваліфікації 32 посадових осіб місцевого самоврядування Білгород-Дністровського району.
Програми були розроблені управлінням підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України (далі - Управління ПКК Інституту) з урахуванням пропозицій керівників Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та Білгород-Дністровської районної ради. Під час круглого столу були обговорені такі актуальні питання як: «Формування та виконання місцевих бюджетів в умовах децентралізації», «Корупція в Україні: стан та шляхи її запобігання і протидії», «Ділова українська мова в державному управлінні», «Особистісна компетентність посадовців органів публічної влади – складова реформування системи управління».
Зазначені питання були змістовно висвітлені начальником управління ПКК Інституту, Липовською С.О., доцентом кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління, доцентом Давтяном С.Г., доцент доцентом кафедри економічної та фінансової політики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління, доцентом Осадчук С.В., начальником відділу організації семінарів за договорами управління ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України Шматоваленко Л.С.
Слухачі семінару взяли активну участь в обговоренні «Стратегії реформ - 2020», розглянули практичні напрямки формування та виконання місцевих бюджетів, запобігання та боротьби з корупцією, активно брали участь у в обговоренні актуальних питань та психологічних вправах та визначення професійної компетентності.
Голова Білгород-Дністровської районної ради Орлова В.В. від імені учасників семінару висловила щиру вдячність викладачам за змістовний, цікавий, актуальний підбір питань, які винесені на розгляд круглого столу, за чітке роз’яснення чинного законодавства, а також наголосила на важливості вивчення змін у чинному законодавстві, особливо з питань об’єднання громад та децентралізації влади. Директору Інституту Іжі Миколі Михайловичу та викладачам Орлова В.В. вручила листи-подяки голови районної ради «за значний внесок у справу зміцнення інституту державності, плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування району та проведення виїзного одноденного семінару управлінням підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України у Білгород-Дністровському районі».
Фотогалерея додається.