Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


23 червня 2015 року

B інституті розпочала роботу літня школа молодих науковців, докторантів та аспірантів «Модернізація системи публічного управління в Україні: виклики та перспективи», в роботі якої беруть участь представники Одеського та Харківського регіональних інститутів.
На адресу учасників літньої школи надійшло вітання президента Національної академії державного управління при Президентові України Ю.В. Ковбасюка, в якому він наголосив, що сталий розвиток нашої держави в значному ступені залежить від ефективності реформ системи публічного управління та побажав учасникам успіхів і наснаги у науковій роботі.
Роботу літньої школи відкрив директор Одеського регіонального інституту М.М. Іжа, який привітав учасників, наголосив на важливості наукового супроводу реформування системи публічного управління та звернув їх увагу на необхідність посилення практичної спрямованості дисертаційних досліджень.
У своєму зверненні до учасників завідувач кафедри регіонального розвитку та місцевого самоврядування Харківського регіонального інституту Ю.О. Куц підкреслив важливість співпраці молодих науковців з метою професійного збагачення дослідників в сфері державного управління.
Заступник директора з наукової роботи Одеського регіонального інституту С.А. Попов відзначив, що проведення літніх шкіл для докторантів та аспірантів на базі інституту стало традицією, яка має бути продовжена та побажав учасникам успіхів у роботі.
Фотогалерея додається.