Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   30 квітня 2015 року в Інституті в рамках проекту Odessa Smart Forum «Локалізація та глобалізація. Виклики та можливості» відбудеться низка цікавих науково-комунікативних заходів: дискусійний клуб «Трабли та косяки у проектах. Як перетворити ризики в можливості?», ділова гра «Управління конфліктами інтересів», а також майстер-класи «Публічні виступи», «Стажування за кордоном» тощо. Заходи проведуть досвідчені викладачі Інституту та провідні проектні менеджери. Разом з Дискусійним клубом співорганізаторами виступають Інститут управління проектами PMI та компанія «Технології Управління Спайдер Україна». Детальніше про заходи та реєстрацію…
30 квітня 2015 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – Інститут) в рамках проекту Odessa Smart Forum «Локалізація та глобалізація. Виклики та можливості» відбудеться низка цікавих науково-комунікативних заходів, що проведуть досвідчені викладачі інституту та провідні проектні менеджери.
Пройде дискусійний клуб «Трабли та косяки у проектах. Як перетворити ризики в можливості?». В програмі дискусійного клубу: презентація досвіду провідних проектних менеджерів, практичні кейси на прикладі реальних проектів, дискусії та презентація практичного інструменту вирішення завдання з оцінки ризиків. Дискусійний клуб проведуть: Андрій Оганов, заступник начальника служби оперативного управління магістрального аміакопроводу в УДП «Укрхімтрансаміак», старший викладач кафедри управління проектами Інституту; Андрій Король, співзасновник і директор «Майстер Альянс» та Наталія Старинська, консультант з управління проектами «Технології Управління Спайдер Україна». Програма дискусійного клубу додається.
Ділову гру «Управління конфліктами інтересів» проведе Тетяна Миколаївна Безверхнюк, доктор наук з державного управління, професор, завідувач кафедри управління проектами Інституту. Гра орієнтована на управління конфліктом приватних та групових інтересів у процесі реалізації і формуванні суспільних інтересів. За легендою гри кожен візьме участь у проведенні сесії сільської ради за вирішенням питань місцевого бюджету на 2015 рік за участю членів виконкому, депутатів та представників обласної ради.
Реєстрація учасників на сайтах «Дикусійні клуби» http://pmpcert.com.ua/
Та «Технології Управління Спайдер Україна» http://www.spiderproject.com.ua/education/feedback/?id=164&ajax=Y
Фотогалерея додається.