Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   03 березня 2015 року завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв та завідувач сектору організаційної та виховної роботи управління персоналом Т.О. Фольгіна відвідали Консульство Грузії у м. Одеса, де взяли участь у презентації фотовиставки «Грузія, яку люблять українці».
Серед запрошених гостей були: керівники іноземних дипломатичних місій, органів державної влади та місцевого самоврядування, представники вищих навчальних закладів, культурних товариств і засобів масової інформації.
Відкриваючи експозицію, Консул Грузії в Одесі Манучар Цоцонава підкреслив велике значення партнерських відносин між Грузією та Україною, дружніх стосунків між двома народами, зміцненню яких сприяє співпраця у сфері культури та мистецтва. Також, з промовами до присутніх звернулися представник МЗС України в Одесі К.І. Ржепішевський та автор представлених робіт Лілія Гричулєвич, яка розповіла про свій досвід знайомства з Грузією та історію створення фотоекспозиції.
Після офіційного відкриття фотовиставка «Грузія, яку люблять українці» буде розміщена на 2 поверсі навчального корпусу ОРІДУ НАДУ при Президентові України, де з нею зможуть ознайомитись усі бажаючі.

Фотогалерея додається.