Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    Учасники "круглого столу" детально ознайомилися з наступною інформацію:
   - Про основну діяльність Головного управління статистики в Одеській області доповідач Копилова Тетяна Володимирівна - перший заступник начальника Головного управління статистики в Одеській області.
   - Про систему розповсюдження статистичних даних, презентація ВЕБ-сайту Головного управління статистики в Одеській області доповідач Патлаченко Людмила Андріївна - начальник управління координації статистичної діяльності та поширення інформації.
   - Про проведення обстеження життя домогосподарств Одеської області доповідач Решетнікова Олена Олексіївна - начальник відділу обстеження умов життя домогосподарств, управління статистики населення та обстеження домогосподарств.
   - Про показники соціальної статистики доповідач Шевченко Ірина Георгіївна - начальник відділу соціальних послуг ГУС в Одеській області.
   - Про порядок формування чисельності населення та демографічний стан доповідач Піроженко Людмила Адольфівна - начальник відділу статистики населення, управління статистики населення та обстеження домогосподарств.
   Гарячі дискусії розгорнулись при обговоренні питань щодо проведення обстеження життя домогосподарств в Одеському регіоні.
   З підсумковим словом виступив завідувач кафедри економічної та фінансової політики д.е.н., професор Ахламов А.Г., в якому відзначив важливість статистичної інформації для прийняття оперативних рішень науково-педагогічного персоналу по підвищенню кваліфікації управлінських кадрів.



Фотогалерея додається.