Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 2 по 6 квітня 2014 року в Одесі проходила 7 сесія EU Study Days - Школи європейських студій. EU Study Days - це освітній проект, що дає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз. Лекторами - є провідні українські та європейські спеціалісти з Європейського Союзу та інтеграційних процесів на континенті. Участь у Школі - безкоштовна, а відбір здійснюється на основі конкурсу.
   За результатами конкурсу честь представляти ОРІДУ НАДУ при Президентові України випала слухачам спеціальності "Державне управління" Мочалову Євгену і Півоварському Ігорю, а також слухачу спеціальності "Управління проектами" Литвинюку Дмитру. Загальна кількість учасників перевищувала 40 осіб, а, взагалі, заявки на участь подавали більше 200 молодих людей з різних ВНЗ України. Однією з умов участі у "студіях" було знання англійської мови, тому що частина лекцій та зустріч з послом ЄС в Україні Яном Томбінські відбувалася без перекладачів.
   В рамках проекту були проведені лекції, що торкалися візової тематики у стосунках ЄС-Україна, програми співпраці між Україною та ЄС, передового досвіду ЄС у боротьбі з організованою злочинністю, енергетичних аспектів стосунків між ЄС та Україною.
   По закінченню сесії та написання короткого письмового завдання (policy paper) усі учасники отримали міжнародні сертифікати.



Фотогалерея додається.