Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   20 лютого 2014 року відбулася творча зустріч, присвячена 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка. У заході взяли участь директор інституту Микола Михайлович Іжа, слухачі факультету державного управління а також завідувач і викладачі кафедри української та іноземних мов.
   Зустріч розпочалася з обговорення творчості Тараса Григоровича. Про творчий шлях великого українця розповіли Лілія Пірожкова, Євген Мочалов, Руслан Ковальчук та Ігор Півоварський. Оксана Сарницька, Василь Бакановський, Юлія Шамрай, Катерина Лозовська, Ірина Чернова та Олена Ткаченко прочитали твори Великого Кобзаря з щирістю, продемонструвавши бажання донести слово Тараса Шевченка до кожного серця.
   У своєму виступі директор інституту М.М. Іжа наголосив на актуальності творів Т.Г. Шевченка у цей складний для країни час, а також звернув увагу на необхідність проведення таких заходів у навчанні слухачів.
   Зустріч дала можливість нагадати присутнім про ті ціннісні орієнтири, які возвеличував Тарас Григорович Шевченко і які так необхідні для кожного з нас сьогодні.



Фотогалерея додається.