Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З'їзд активу слухацького самоврядування відбувся в Національної академії державного управління при Президентові України.
   В заходах взяли участь слухачі факультету державного управління Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України О. Богатенко, Т. Башілова, К. Кіосак, В. Бакановський, О. Коваленко, а також представники Дніпропетровського, Львівського та Харківського регіональних інститутів.
   Під час візиту до Національної академії було проведено нараду-семінар на тему "Розвиток слухацького самоврядування в НАДУ про Президентові України як елементу демократизації українського суспільства", на якій були присутні президент та віце-президент Національної академії державного управління при Президентові України Ю.В. Ковбасюк і М.М. Білинська, науково-педагогічні представники та актив слухацького самоврядування Національної академії. В ході наради відбулося представлення делегацій, обговорювалися актуальні питання слухацького самоврядування. Юрій Васильович тепло привітав гостей Національної академії, висловив подяку представникам слухацького самоврядування за активну участь у реалізації заходів у рамках Меморандуму про співпрацю органів слухацького самоврядування Національної академії та її регіональних інститутів і відзначив слухачів Грамотою Національної академії.
   Програмою візиту також була передбачена екскурсія до Верховної Ради України. Після чого слухачі регіональних інститутів зустрілися з політологом, головою Правління Центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір", директором Міжнародного інституту демократій С. Тараном, обговорили актуальні питання реформування системи освіти в Україні. Крім цього, представники регіональних інститутів взяли участь у проведенні круглого столу, в ході якого відбулася цікава та змістовна дискусія слухачів з проблем фінансування слухацького самоврядування. Програмою заходів була запланована екскурсія по місту, під час якої учасники візиту мали можливість ознайомитись з багатьма визначними пам'ятками Києва.
   Візит до Національної академії дав можливість слухачам налагодити зв'язки між слухацькими радами регіональних інститутів та перейняти кращий досвід розвитку слухацького самоврядування.
    Грамота




Фотогалерея додається.