Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    Відкрив змагання заступник декана факультету державного управління Яценко Володимир Архипович, побажавши всім учасникам успіхів.
   Суддями змагання виступили Бабешко Т.Т. - слухачка факультету державного управління, голова комітету зі спортивно-оздоровчої роботи та Діуца І.В. - викладач фізичної культури кафедри менеджменту організацій. Турнірна боротьба проводилась у в двох групах. Переможцями стали: у групі А - Дерев'янко Володимир (слухач першого курсу денної форми навчання факультету державного управління) та Капсамун Дмитро (студент факультету менеджменту), у групі Б - Шмігленко Сергій та Романовіч Сергій (слухачі першого курсу денної форми навчання факультету державного управління).
   У фіналі змагань Шмігленку Сергію вдалось здобути перемогу у Дерев'янка Володимира з рахунком 2:1, третє місце посів Капсамун Дмитро.
   В цьому році це вже третє змагання на кубок декана факультету державного управління. Попов Микола Петрович нагородив переможців дипломами та призами, також подякував усіх за активну і цікаву гру.



Фотогалерея додається.