Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Доброю традицією стало відвідування слухачами регіональних інститутів Національної академії. У рамках співпраці слухацьких рад та ознайомлення з кращим досвідом регіональних інститутів з 12 по 14 жовтня слухачі 1-го та 2-го курсу факультету державного управління відвідали Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
   Тепла та несподівана зустріч відбулась ще на вокзалі, одразу було помітно - Одесу чекають з нетерпінням.
    Перший заступник директора Володимир Федорович Золотарьов та декан факультету Володимир Григорович Бульба ознайомили гостей з матеріально-технічною базою інституту, спеціалізованими навчальними аудиторіями, актовою залою та гуртожитком.
   Під час "круглого столу" на тему "Проблеми розвитку слухацького самоврядування у регіональних інститутах" слухачі обговорили актуальні питання та обмінялись досвідом роботи самоврядування.
   Для гостей також було організовано цікаву та незабутню екскурсію по місту, відвідування найкращих місць, де усі мали можливість поспілкуватись у неформальній обстановці.
   Візит надав можливість налагодити дружні стосунки між слухачами та виробити спільні заходи подальшої співпраці.
   Велика вдячність від слухачів ОРІДУ НАДУ при Президентові України за теплий прийом та захоплюючу екскурсію, які залишили в серцях теплі спогади на довгий час.


Фотогалерея додається.