Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   07 грудня 2017 року на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації пройшла організаційна зустріч з питань реалізації міжнародного проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), розрахований на 5 років і має на меті забезпечення системної підтримки місцевого самоврядування в процесі реформи децентралізації в Україні. Участь у заході взяли декан факультету публічного управління та адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України Ігор Куспляк та головний спеціаліст відділу комунікацій Андрій Маєв.
   Основними доповідачами виступили д-р Криштоф Гвуц – директор Малопольської школи публічної адміністрації Краківського економічного Університету (MSAP, Польща), та Роман Жебчук – член команди проекту DOBRE. Д-р Гвуц презентував аудиторії проект DOBRE, детально зупинившись на його освітній компоненті, за яку відповідає MSAP. Польський експерт підкреслив, що обов’язковою умовою успішної реалізації проекту є удосконалення системи підготовки та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування.
   Учасникам зустрічі, серед яких окрім представників ОРІДУ НАДУ при Президентові України були співробітники вишів м. Миколаїв, було запропоновано приєднатися до «Консорціуму університетів DOBRE», метою якого є навчання експертів-тренерів з питань ефективного публічного управління, а також розробка та апробація нових освітніх програм підготовки та підвищення кваліфікації управлінських кадрів.
Фотогалерея додається.