Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Популярне Ток-шоу півдня України «Прожектор» на Сьомому каналі 24 листопада 2017 року зібрало у своїй студії багато гостей: запрошеного експерта, викладача ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доцента кафедри державознавства і права, кандидата юридичних наук, Фальковського А.О та студентів факультету Публічного управління та адміністрування Максименко Віту, Дізанова Максима і студента факультету Менеджменту та бізнес технологій Тусика Віктора. У ході палкої дискусії, в якій також прийняли участь суддя Маліновського суду міста Одеси, судово-медичний експерт, відомі правники, журналісти, вчені, інші запрошені гості, вони мали змогу висловити власні думки та залучитись до обговорення криміногенної ситуації в Одесі, визначення причин окремих видів правопорушень, якості роботи правоохоронних органів України.
   Участь у Ток-шоу допомогла всім учасникам зробити корисні висновки, розвинути навички критичного мислення та публічних виступів.
   Ми сподіваємося на активну подальшу співпрацю з Сьомим каналом, залучення студентів та викладачів у Медіа-простір для обговорення тем, які стосуються кожного.
Фотогалерея додається.