Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Продовжується цикл семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади».
   24 та 26 жовтня на базі ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено два одноденних семінари. В рамках зазначених семінарів підвищили кваліфікацію 40 державних службовців Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області.
   Відкрили роботу семінарів начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. та начальник відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України Привалова Н.В., які поінформували присутніх про освітні послуги, які надаються інститутом щодо отримання вищої освіти в рамках різних навчальних програм.
   Під час відкриття семінару перед присутніми виступила заступник начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області Султан Сніжана Анатоліївна, яка подякувала керівництву ОРІДУ НАДУ при Президентові України, викладацькому складу та організаторам за щорічну роботу з підвищення кваліфікації державних службовців Головного управління Державної казначейської служби з питань запобігання та протидії корупції в органах публічної влади та підкреслила роль інституту у питаннях професіоналізації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Південного регіону.
   В ході семінару проведено заняття з актуальної тематики, а саме: «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади». Заняття провели викладачі інституту, а саме: завідувач кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою, кандидат історичних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України Кривцова В.М.; професор кафедри публічного управління та регіоналістики, доктор наук з державного управління, професор Саханєнко С.Є.; доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, кандидат філософських наук Оганісян М.С.; доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, кандидат політичних наук Крупник А.С., завідувач кафедри української та іноземних мов, кандидат наук з державного управління, доцент Колісніченко Н.М., старший викладач кафедри державознавства і права Долгіх Н.П. З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації до участі у роботі семінару була запрошена начальник сектору протидії корупції Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, підполковник поліції Маланчук О.Г. та спеціаліст сектору запобігання та виявлення корупції Одеської обласної державної адміністрації Бордєєва Г.П.
   За результатами семінару всі слухачі отримали сертифікати.
   Слухачі високо оцінили актуальність тематики занять, рівень підготовки професорсько-викладацького складу та організацію семінарів в цілому.
   Після завершення навчання до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено наступний запис:
   «Державні службовців Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області та Управління у м. Одеса вдячні за змістовні, корисні, цікаві та на високому рівні проведені тематичні семінари…
   Окремо висловлюємо щиру вдячність за тематику дискусій та підібраний професорсько-викладацький склад, високу якість організації та проведення семінару…
   З повагою
   Заступник начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області
   Султан Сніжана Анатоліївна»
Фотогалерея додається.