Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   23 жовтня 2017 року в Одеському національному економічному університеті (ОНЕУ) відбулася зустріч з Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Хюгом Мінгареллі. Візит Посла Європейського Союзу був пов’язаний із завершенням навчального курсу «Економіка Європейського Союзу, відносини ЄС та України», що вже багато років реалізується на базі ОНЕУ в межах європейської освітньої програми Жана Моне. У зустрічі взяли участь представники ОРІДУ НАДУ при Президентові України: завідувач сектору міжнародних зв’язків А. Маєв, стажер Еліас Шемпф, а також слухачі і студенти – учасники зазначеного навчального курсу А. Артеменко-Діденко, А. Прищак, М. Фронтовська (факультет публічного управління та адміністрування), А. Устянська та Г. Налбандян (факультет менеджменту та бізнес-технологій).
   На початку заходу академічний координатор курсу, професор Альваро Фернандес (Португалія) висловив подяку Представництву Європейського Союзу в Україні за багаторічну підтримку його проекту та усім вищим навчальним закладам – учасникам. Пан Хюг Мінгареллі у своїй промові звернув увагу на актуальні питання щодо розвитку двосторонніх відносин між ЄС та Україною на сучасному етапі, наголосив на важливості міжнародної підтримки нашої країни та висловився за продовження реалізації в Україні системних реформ. Після завершення свого виступу Голова Представництва відповів на численні запитання аудиторії.
   Від імені адміністрації ОРІДУ НАДУ при Президентові України А. Маєв особисто подякував пану Мінгареллі за надану можливість для наших слухачів та студентів брати участь в освітній програмі ЄС та запросив європейського дипломата відвідати заклад у зручний час.
   Після зустрічі з Головою Представництва ЄС в Україні усі учасники навчального курсу, що успішно завершили навчання, отримали міжнародні сертифікати.
Фотогалерея додається.