Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 – 20 жовтня 2017 року в Університеті Александру Іоан Куза (УАІК, м. Ясси, Румунія) відбулася XIV франко-румунська конференція «Брекзіт, популізм та імміграція: яким буде майбутнє Європи». Захід було організовано факультетом філософії та соціально-політичних наук УАІК за підтримки муніципалітету міста та партнерів з Франції: Університету м. Лілль та «Французького інституту» (Institut Francais).
   Учасниками наукового форуму стали професори та студенти румунського університету, вишів Франції, а також запрошені спікери з Молдови та України. Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України участь у конференції взяв завідувач сектору міжнародних зв’язків А. П. Маєв з доповіддю на тему «Централізація та децентралізація: європейські тенденції та український досвід».
   Після завершення конференції для її учасників було організовано прийом у «Французькому інституті» м. Ясси.
   В рамках заходу А. П. Маєв провів робочі зустрічі з заступником декана з міжнародної співпраці факультету філософії та соціально-політичних наук УАІК д-ром Богданом Штефанакі і заступником декана з міжнародної співпраці факультету економіки та бізнес-адміністрування д-ром Богданом Зуграву, на яких було обговорено перспективи розвитку двостороннього співробітництва між румунським та українським вишами.
Фотогалерея додається.