Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   31 травня 2016 року доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування к.п.н. Євстюніна Юлія Віталіївна провела заняття в Державній фінансовій інспекції в Одеській області на тему «Публічний виступ в діяльності сучасного керівника органу публічної влади. Основні принципи роботи представника органу публічної влади із ЗМІ».
   Захід відбувся відповідно до затвердженого «Плану-графіка проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня професійної компетентності працівників Державної фінансової інспекції в Одеській області у 2016 році».
   Заняття було проведення з використанням різних методів роботи зі слухачами, а саме: схематичне оформлення структури методів впливу на аудиторію, перегляд відеоматеріалів з прикладами вдалих і невдалих виступів вітчизняних та міжнародних спікерів, обговорення відеоматеріалів, практичні рекомендації, наглядні приклади, вправи щодо покращення навиків підготовки та проведення публічних виступів та роботи з представниками засобів масової інформації.
   Після завершення навчального заходу до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовленням Управління підвищення кваліфікації ОРІДУ було внесено запис:
   «… Проведене заняття надзвичайно важливе і необхідне для працівників нашої служби, адже публічні виступи присутні в роботі більшості наших працівників, зокрема керівного складу Державної фінансової служби в Одеській області. Керівний склад Держфінінспекції в Одеській області вдячний такому неоціненому досвіду та постійній співпраці з викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Завдяки постійному співробітництву працівники фінансової інспекції підвищують рівень компетенції, професіоналізму та відкрили для себе бажання постійно самовдосконалюватися.»
   Заступник начальника Держфінінспеції в Одеській області
   Страшний Сергій Анатолійович