Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



До профорієнтаційної роботи
З ПОСИЛЕНОЮ УВАГОЮ

   Останнім часом на засіданнях та нарадах кафедри її завідувач Кривцова Валентина Михайлівна постійно привертає увагу своїх підлеглих науково-педагогіних працівників, докторантів, аспірантів і магістрантів щодо необхідності посилення уваги до профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді в закріплених за ними загальноосвітніх школах Одеси та районах області. Як результат, маємо певні позитивні зрушення на даному напрямку педагогічної діяльності. Своєчаснми та якісними, наприклад, виявилися заходи, що їх здійснили з випускниками одеських середніх шкіл №№ 106,77 і 4 відповідно доценти Кадук Н.І. та Кривцова О.М.
    Слушно побудував профорієнтаційну роботу в Біляївськоиу районі доцент кафедри Усатюк І.Ф. Для цього ним зазделегідь було створено мобільну групу, до складу якої були залучені аспірант кафедри Тітаренко Ганна, магістрант факультету держуправління Кіліян Денис, студент першого курсу факультету менеджменту Пилипенко Владислав та ін., що дозволило дещо розширити географію відвідування шкіл району, а роз`яснювальну роботу зі старшокласниками супроводжувати демонстрацією відеоматеріалів, виступами безпосередньо тих, хто навчається в інституті. За підсумками зустрічі з учнями 10-11 класів: Нерубайської СШ №1 (НВК «школа-гімназія») (директор Зубрицька С.П.), що відбулася 11 листопада 2015 р.; Натіївської СШ №2 (директор Шестош В.В.), 11.11.2015 р.; Біляївської СШ №1 (директор Тубіна Т.М.), 3.12.2015 р. бажання навчатися в інституті виявило 68 осіб.
   В руслі координації в здійсненні в школах спільних профорієнтаційних заходів Усатюк І.Ф. налагодив ділові контакти з керівництвом району, зокрема, з начальником управління освіти райдержадміністрації Кобзар Л.В., завідуючим відділом кадрової роботи РДА Горлєвою Г.В., директором районного центру зайнятості Аксьоновою І.І. та завідуючим відділом надання соціальних послуг цього центу Хілявіцькою Н.І., а 3 грудня 2015 року ним було завершено організацію укладання трьохсторонньої Угоди про співробітництво між ОРІДУ (директор Іжа М.М.), Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України (голова Работін Ю.А.) та редакцією Біляївської районної газети «Південна зоря» (редактор Корчинська О.Г.). Відтак, на шпальтах названої газети можуть безкоштовно висвітлюватися будь-які матеріали профорієнтаційного спрямування.
Фотогалерея додається.