Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    27 листопада 2015 року Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з робочим візитом відвідав Генеральний консул Туреччини в Одесі пан Джеміль Уфук Тогрул.
    Під час зустрічі з директором інституту М.М. Іжею турецький дипломат отримав інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в Національній академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутах. М.М. Іжа детально розповів про історію інституту, основні напрямки діяльності, факультети та спеціальності, умови вступу і навчання, наукову роботу, міжнародну співпрацю. У ході зустрічі обидві сторони висловили готовність до продовження двостороннього співробітництва, що було започатковано у 2014 році. Крім того, директор інституту особливо відзначив важливість розвитку двосторонніх стосунків між країнами та висловив подяку за підтримку з боку Туреччини у непростий для нашої держави період.
    У свою чергу пан Джеміль Уфук Тогрул подякував за запрошення до інституту та висловив готовність щодо сприяння у встановленні професійного співробітництва з вищими навчальними закладами Туреччини.
    Також під час візиту Генеральний консул Туреччини в Одесі познайомився з матеріально-технічною базою навчального закладу, оглянув музейну експозицію, навчальні аудиторії та актову залу.
Фотогалерея додається.