Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    З 23 по 27 листопада на базі ОРІДУ проходить серія тренінгів для користувачів єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Є-Data». Навчання організовано за ініціативи Міністерства фінансів України, при підтримці департаменту фінансів Одеської ОДА та проводиться фахівцями Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Для проведення тренінгів залучена доцент кафедри економічної та фінансової політики Голинська О.В., к.держ.упр., доцент.
    До участі в заняттях запрошено усіх головних розпорядників коштів бюджетів міського та районного рівнів, а також працівників місцевих фінансових органів Одеської області. Їх загальна кількість складе більше 700 осіб. Слухачі мають змогу ознайомитися з можливостями веб-порталу, пройти практичне навчання щодо якісного інформаційного наповнення звітів, договорів та створення персональних профілів кожної бюджетної установи – «службового кабінету».
    Така робота забезпечить єдині підходи до подання інформації про використання бюджетних коштів у зрозумілому для громадськості вигляді, підвищить активну участь громади у бюджетному процесі та посилить прозорість публічних коштів.
Фотогалерея додається.