Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



Надання шефської допомоги до Всесвітнього дня дитини вихованцям Михайлівської школи-інтернату
20 листопада 2015 року в рамках шефської допомоги та з нагоди Всесвітнього дня дитини група співробітників, студентів та слухачів інституту здійснила виїзд до Михайлівської школи-інтернату.
    Така благородна традиція була започаткована ще у 2009 році за підтримки директора інституту Миколи Михайловича Іжі. Відтоді шефські стосунки між колективами двох освітніх закладів переросли у відносини теплої дружби.
    Щоб створити для дітей справжнє диво, яке вони згадуватимуть протягом року, відчуватимуть нашу допомогу, турботу та любов, творчим колективом інституту було проведено велику та кропітку підготовчу роботу. Особливістю цьогорічної підготовки до виїзду стало проведення «Ярмарки добра». Приємно усвідомлювати, що ніхто не залишився байдужим до благодійної акції: трудовим колективом, студентами та слухачами, а також випускниками інституту були зібрані кошти на придбання канцтоварів, наборів для творчості та солодощів для дітей.
    Змінився формат заходу, оскільки зустріч відбулась під гаслом: «Ділимося знаннями та вміннями», де кожен зміг найти заняття до душі. За допомогою студентів -наставників діти за короткий час реалізували себе як талановиті художники у майстер-класі «Природне різноманіття»; визначили свої цілі та мрії, написали побажання найдорожчим людям у майстер-класі «Дерево мрій та побажань», створити неповторну колективну творчу роботуу техніці квілінг; навчитись декількох танцювальних вправ за двома напрямами: джайв та хіп-хоп. Та найзворушливішим і найпопулярнішим серед вихованців став захід, за допомогою якого вони змогли передати привіт та вдячність всім, хто був причетним до організації зустрічі, а саме: залишили відбитки своїх долоньок на полотні із символічним надписом «Ми – за мир!».
    Приємною несподіванкою для дітей стала фотовиставка минулорічної зустрічі, адже кожна дитина знайшла своє фото, та змогла забрати його на пам'ять про ще один щасливий спогад подарований нами. Наприкінці концерту декан факультету менеджменту Юлія Віталіївна Євстюніна від імені директора інституту Миколи Михайловича Іжі та колективу навчального закладу привітали всіх присутніх зі святом, а слухачі і студенти інституту вручили вихованцям школи-інтернату подарунки.
    Директор школи-інтернату Віктор Андрійович Спориш, педагогічний колектив та вихованці подякували представникам інституту за цікаву концертну програму, подарунки та запросили й надалі приїздити до них у гості.
    У подальшому дружні стосунки школи-інтернату та інституту будуть зміцнюватись, розширюватись та сприятимуть розвитку духовності слухацької, студентської та учнівської молоді.
    Цьогорічне свято запам’ятається усім присутнім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.
Фотогалерея додається.