Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



18 листопада 2015 р. відбувся виїзний міжрегіональний «круглий стіл» «Запровадження секторальних реформ на регіональному рівні. Пріоритети Стратегії регіонального розвитку Херсонської області». Цей комунікативний захід є підсумковим у межах виконання НДР «Пріоритети Стратегії регіонального розвитку: особливості реалізації на прикладі Херсонської області» на замовлення Херсонського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації (далі ? ЦППК) публічних службовців. У роботі «круглого столу» взяли участь керівник апарату Херсонської облдержадміністрації Клюцевський В.І., директор ЦППК Білорусов С.Г., заступник директора ОРІДУ з наукової роботи Попов С.А., посадові особи органів місцевого самоврядування Херсонської області та аспіранти ОРІДУ Лесик О., Куспляк Г. та Чернов С., які презентували найбільш важливі наукові напрацювання, що включені до зазначеної НДР. За результатами обговорення директор ЦППК Білорусов С.Г. запропонував ці розробки використати у професійному навчанні публічних службовців. Керівник апарату облдержадміністрації Клюцевський В.І. вручив аспірантам довідки про впровадження цих напрацювань у діяльність ЦППК.
Також у ході «круглого столу» проведено профорієнтаційну роботу, а саме: акцентовано увагу на важливості отримання державно-управлінської освіти як необхідної передумови для успішного здійснення професійної діяльності публічних службовців; презентовано спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в ОРІДУ та звернуто увагу на особливості прийому вступників до Інституту тощо. Окрім того, під час зустрічі з керівниками кадрових служб Херсонської облдержадміністрації та міської ради м. Херсона обговорено питання набору потенційних вступників 2016 р.
Відбулася також робоча зустріч заступника директора ОРІДУ з наукової роботи Попов С.А. з директором Департаменту зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Волинець Т.Г., під час якої розглянуто питання співпраці, а також залучення розробок науковців Інституту щодо розвитку туризму та формування інвестиційної привабливості Херсонської області.
Фотогалерея додається.