Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



Святкування Дня факультету державного управління та Дня факультету менеджменту

12 листопада 2015 року відбулося святкування Дня факультету державного управління та Дня факультету менеджменту. Факультети вперше святкували річниці утворення разом. Таке потрійне свято відбулося з нагоди 15-річчя факультету державного управління, 16-річчя факультету менеджменту та 20-річчя Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Також у цей день було проведено День відкритих дверей за участю учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл м. Одеси та Одеської області.
Святкові урочисті заходи відбулися в актовій залі, де були присутні керівництво, науково-педагогічні працівники та співробітники інституту, слухачі та студенти, а також гості свята.
Відкрив свято перший заступник директора інституту Микола Петрович Попов. Він передав привітання та найкращі побажання присутнім від директора інституту Миколи Михайловича Іжі, згадав різні моменти з історії Інституту та його факультетів, а також відзначив тих, хто стояв у витоків їх утворення. Також Попов М.П. вручив Грамоти Національної академії державного управління при Президентові України переможцям конкурсу «Академія очами слухача»:
- у номінації «Краще фото» старшому викладачу кафедри української та іноземних мов Ігорю Леонідовичу Петрову та слухачці денної форми навчання факультету державного управління Альоні Ватан;
- у номінації «Краще ессе» слухачам денної форми навчання факультету державного управління Ользі Булаєвській та Наталії Зубачевській;
- у номінації «Кращій відеоролік» студентам факультету менеджменту Наталії Нефьодовій, Геннадію Бебіаві та Олександрі Івахненко
Зі словами привітання звернувся до присутніх заступник декана факультету державного управління Ігор Сергійович Куспляк. За традицією, він відзначив кращих та найбільш активних слухачів факультету державного управління та вручив подяку декана Анні Ганкіній, Наталі Гриві та Віктору Пономарьову.
Привітала присутніх зі святом декан факультету менеджменту Юлія Віталіївна Євстюніна. Подяку декана отримали хореографічних колектив «Студія FM» та її керівник студентка факультету менеджменту Олександра Івахненко. Відзначили Почесними грамотами й спортивні досягнення студентів за підсумками спортивного свята «Одеська осінь»: команду 11 групи І курсу, команду ІІ курсу, Карину Кішонус, Олександра Лозенка, Олексія Малишенка, Миколу Сусела та Володимира Цуркана.
Завідувач кафедри менеджменту організацій Наталія Едуардівна Красностанова та випускниця факультету менеджменту Катерина Добровольська, заступник директора Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Одеської обласної ради, привітали колектив інституту та вручили дипломи переможцям традиційної гри «Що? Де? Коли?». Гра відбулася 4 листопада, перемогу здобула команда 3 курсу під керівництвом професора кафедри менеджменту організацій Володимира Івановича Паламарчука.
Продовжилося святкування шоу-програмою «Державний квартал».
Святкову програму блискуче вели студенти факультету менеджменту Поліна Александрочкіна та Ярослав Масенко. Спільними й сольними творчими номерами привітали присутніх слухачі факультету державного управління, студенти факультету менеджменту, серед яких також: хореографічний колектив «Студія FM», Владислав Кущенко з піснею «Старі фотографії», Олексій Олексієнко з хореографічною композицією «Життя як проект», вокальні номери у виконанні Наталії Зубачевської та Ольги Булаєвської, Антоніни Песчанської та Аліни Ткаченко, а також вітальні номери за кафедр менеджменту організацій та управління проектами.
Неофіційне продовження свята відбулось у нічному клубі «Атлантик», де представники обох факультетів провели розважальну святкову програму. В програмі пролунали номери - привітання різних курсів обох факультетів та презентовано святковий торт.
Спільне святкування Дня факультету державного управління та Дня факультету менеджменту об’єднало всіх, хто причетний до життя Інституту.
Висловлюємо щиру подяку всім, хто допоміг підготувати та провести це яскраве свято!
Фотогалерея додається.