Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



10 листопада 2015 року у Національній академії державного управління при Президентові України відбулася розширена нарада за участю керівництва академії, завідувачів кафедр, керівників структурних підрозділів, координаторів міжнародних проектів і програм.
У ході наради, що проходила під головуванням президента академії Ю.В. Ковбасюка, було презентовано досвід реалізації міжнародних проектів і програм кафедрами та структурними підрозділами НАДУ. Від регіональних інститутів з презентаціями виступили керівники підрозділів з міжнародного співробітництва.
Він ОРІДУ НАДУ при Президентові України участь у заході взяв завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв, який виступив з презентацією міжнародних проектів і програм, що реалізовувались у навчальному закладі. Зокрема, було підкреслено вдалий досвід участі інституту в програмі залучення експертів Центру інтернаціональної міграції та розвитку (GIZ, Німеччина), надано інформацію про залучення іноземних стажерів до роботи в інституті, започаткування участі у міжнародних проектах спільно з Університетом Александру Іоан Куза (м. Ясси, Румунія) у рамках програми «Еразмус+».
Також у ході наради було обговорено проблемні питання, що виникають у ході реалізації міжнародних проектів і програм. За результатами наради будуть надані відповідні рекомендації.
Усі матеріали, представлені у ході заходу, розміщено на внутрішньому сервері інституту у папці 06.
Фотогалерея додається.