Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30 вересня 2015 року

7 жовтня 2015 року пройшло організаційне зібрання слухачів та студентів, які виявили бажання навчатися в студії «Публічної майстерності», метою якої є розвинення навичок виступів перед аудиторією та красномовства.
З урахуванням попередніх років роботи для її якісного функціонування об'єднали зусилля викладачі «Школи публічної майстерності» інституту - Євстюніна Ю.В. та «Тренінгового центру» кафедри управління проектами - Сивак Т.В. Приємно зазначити, що у цьому році до роботи студії було залучено Олексія Малишенко та Михайла Олексієнко, які наразі є студентами нашого навчального закладу.
Студія «Публічної майстерності» протягом року отримувала схвальні відгуки завдяки постійній підтримці та зворотному зв'язку Євстюніної Юлії Віталіївни, декана факультету менеджменту. Свого часу вона була ініціатором створення в інституті Школи публічної майстерності. Вона представила колег, які протягом навчального року спільно працюватимуть над покращенням навичок та вмінь студентів та всіх бажаючих цієї чудової освітньої ініціативи.
Захід відкрила Фольгіна Т.О., завідувач сектору організаційної та виховної роботи інституту. Вона представила аудиторії тренерів, які допоможуть створити синергічний ефект під час роботи з групою:
- Євстюніна Юлія Віталіївна, декан факультету менеджменту, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, кандидат педагогічних наук презентувала тематику занять, зокрема у напрямку техніки мовлення, ефективної взаємодії з аудиторією, налагодження контакту та активізації уваги, основ взаємодії в конфліктних ситуаціях, ведення дискусій та полемік, методики ведення переговорів тощо.
- Сивак Тетяна Володимирівна – доцент кафедри управління проектами, кандидат наук з державного управління, представила свою програму з двох перспектив: як професійний керівник проектами і філолог. Вона розкриє теми впевненості у собі, переконливості, виразності і креативності. ЇЇ тренінги допоможуть оволодіти мистецтвом блискучого оратора, додати нові фарби у свою промову та спілкування, розвинути красномовство і особисту чарівність;
- Олексієнко Михайло, студент першого року навчання магістратури «Управління проектами» був представлений як експерт з роботи з людськими страхами, блоками та проблемами, які заважають людині розкрити свій потенціал та таланти, зокрема й під час виступу перед аудиторією (методи роботи включають у себе опрацювання психосоматичних травм, гештальт-терапію, трансформаційну психологію, елементи акупресури та коучингу тощо).
- Малишенко Олексій, студент першого курсу за напрямом «Менеджмент», випускник школи «Star time», працюватиме з групою у напрямку техніки мовлення та акторської майстерності.
Всі слухачі студії «Публічної майстерності» отримали інформацію щодо програми зайнять тренерів, а також відповіді на запитання щодо мети, змісту та бажаного кінцевого результату навчання в Студії.
Основою роботи студії «Публічної майстерності» є індивідуальний підхід, принципи послідовності та орієнтації на кінцевий результат навчання, а також залучення всіх слухачів і формування командного духу в групі.

Запрошуємо всіх бажаючих безкоштовно стати одним із слухачів студії «Публічної майстерності» в ОРІДУ!

Графік роботи студії «Публічної майстерності» на 2015 рік:
Дата Тренер
Жовтень 2015
1 10 жовтня Сивак Т.
2 16 жовтня Малишенко О.
3 21 жовтня Євстюніна Ю.
4 28 жовтня Олексієнко М.
Листопад 2015
5 6 листопада Малишенко О.
6 11 листопада Євстюніна Ю.
7 21 листопада Сивак Т.
8 25 листопада Олексієнко М.
Грудень 2015
8 25 листопада Олексієнко М.
9 4 грудня Малишенко О.
10 9 грудня Олексієнко М.
11 16 грудня Євстюніна Ю.

Попередня реєстрація учасників за електронною адресою: yuliamalikova_od@mail.ru.
Додаткова інформація за тел. 705-97-33, Євстюніна Юлія Віталіївна.
Фотогалерея додається.